Verkeersschool Frijters wint ondernemersprijs in Halderberge

By 12 november 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Verkeersschool Frijters sleepte afgelopen weekend de Business Award Halderberge 2019 in de wacht. De verkeersschool viel positief op dankzij het bieden van maatwerk, inspelen op de markt, een goede relatie met het personeel en lokale betrokkenheid.

Willem-Jan Frijters heeft een heel leuk weekend achter de rug. Zijn verkeersschool werd uitgeroepen tot een van de beste bedrijven van de gemeente Halderberge. Verkeersschool Frijters is gevestigd in Oud Gastel, onderdeel van de gemeente Halderberge.

De Business Award is bedoeld om de beste bedrijven van de gemeente een podium te geven, en daarnaast te inspireren en verbinden. Verkeersschool Frijters ging met de prijs naar huis in de categorie ‘business to consumer’. De andere twee genomineerden waren de Jumbo in Broos en vliegschool Breda Aviation. In het juryrapport staat: “Het was een vrijwel onmogelijke taak, maar in de categorie ‘business to consumer’ voldeed Verkeersschool Frijters het beste aan al onze criteria: zij zijn toegesneden op maatwerk, spelen in op de markt, creëren oplossingen, hebben een goede relatie met het personeel en zijn lokaal erg betrokken.”

Breed gespecialiseerd

Willem-Jan Frijters uit Oud Gastel geeft al sinds zijn 21ste rijles, sinds 2006 runt hij Verkeersschool Frijters. Die naam koos hij bewust, hij had op dat moment al de ambitie om te groeien naar een verkeersschool waar je terecht kunt voor verschillende rijbewijscategoriën en opleidingen. In 2006 reed hij alleen met één auto; nu werkt de verkeersschool met vijf instructeurs, rijden er vijf auto’s en worden er theorielessen en allerlei andere opleidingen (zoals voor Code 95) verzorgd. Ook kan je bij Frijters terecht voor de tractor, het is een van de weinige rijscholen in de regio waar je les voor dit rijbewijs kan volgen. Willem-Jan Frijters is bovendien betrokken bij de klankbordgroep die vanuit het CBR meedenkt over het dit examen.
Verkeersschool Frijters is tevens gespecialiseerd op het gebied van lesgeven aan leerlingen met ADHD, ADD, faalangst, autisme en verkeersangst. In de toekomst wil Frijters ook bijscholing voor instructeurs gaan verzorgen.

Erkenning

De nominatie heeft de verkeersschool te danken aan een van de medewerkers. “Ik was er totaal door verrast”, zegt Willem-Jan. “En na de voorselectie werden wij gekozen. Daar ben ik heel trots op. De punten waarop de jury ons gekozen heeft, zijn ook echt speerpunten in het bedrijf. Die erkenning is prettig.”
De ondernemer vindt de hele competitie een ‘hartstikke leuk proces’. “En ik vind het mooi dat de rijschoolbranche op een positieve manier onder de aandacht komt in de media.”

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Thu, 07 Nov 2019 06:20:52 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply