Vlaanderen legt rijlessen stil

By 10 november 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De Vlaamse autoriteiten hebben op maandag 2 november alle rijlessen en rijexamens, inclusief het terugkommoment, stilgelegd. De maatregel is bedoeld om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en geldt in ieder geval tot en met zondag 13 december. België telt momenteel een van de hoogste aantallen coronabesmettingen van Europa.

De komende week werkt de Vlaamse overheid het juridisch kader uit om de gevolgen van het stilleggen van de rijexamens en rijlessen op te vangen. Verdere details over uitsteltermijnen en verlengde geldigheid van documenten worden later bekendgemaakt.

Autokeuring blijft open

Alle technische keuringen van voertuigen blijven overigens gewoon mogelijk en bestaande afspraken zijn nog altijd geldig laat de Vlaamse overheid weten. Wel wordt rijschoolhouders aangeraden om afspraken tijdig in te plannen.

Duitsland

In buurland Duitsland, waar het aantal besmettingen inmiddels ook weer stijgt, zijn vooralsnog geen verdere maatregelen aangekondigd voor de rijschoolbranche ondanks een ‘lockdown light’. Rijscholen mogen er met inachtneming van de coronamaatregelen openblijven. De Duitse branchevereniging drukt rijschoolhouders op het hart zich ook echt aan die maatregelen te houden om stillegging van de bedrijven te voorkomen.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Michael Van Wijngaarden
Publicatie datum: Tue, 03 Nov 2020 11:47:26 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply