Vorderingen van Alliantie Samen Sterk online te volgen

By 25 februari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De vorderingen van de Alliantie Samen Sterk zijn inmiddels online te volgen. Deze groep houdt zich bezig met het opstellen van het Startdocument+, een manifest met daarin de verbeterpunten voor de rijschoolbranche. De Alliantie wil onder meer een keurmerk voor rijinstructeur, een garantiefonds en een vernieuwd rijexamen.

De Alliantie Samen Sterk bestaat uit een groep mensen uit verschillende lagen van de rijschoolsector. Het initiatief voor de groep ligt bij FAM-voorzitter Ruud Rutten. In de groep zitten zowel opleiders, uitgevers als vertegenwoordigers van brancheverenigingen.

Doelstellingen

De drie doelstellingen van de club laten zich als volgt samenvatten: opleiding van professionals, het vervangen van examengestuurd opleiden door learning and development-modellen, het vaststellen van een minimale kwaliteitsnorm binnen de branche. In drie teams worden deze doelstellingen uitgewerkt, vervolgens wordt dit samengevoegd tot één manifest. Dat manifest moet op 15 mei worden overhandigd aan de politiek, waarna het een leidraad moet zijn voor hervormingen.

Open uitnodiging

Via de net gelanceerde website houdt de groep de branche op de hoogte over alle ontwikkelingen. In een video vertelt initiatiefnemer Ruud Rutten bijvoorbeeld in meer detail over de drie werkgroepen en waar zij zich mee bezighouden.

De website nodigt bovendien uit tot input van de branche. Iedereen is welkom om van zich te laten horen, ongeacht of zij lid zijn van een van de brancheverenigingen.

Bundeling

In 2016 werd een eerste versie van het Startdocument gemaakt. Reden daarvoor was dat de Tweede Kamer niet op ‘losse oplossingen’ zit te wachten. Daarom bundelden de brancheorganisaties hun plannen voor het verbeteren van de rijschoolwereld.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 19 Feb 2020 06:38:21 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply