Autofox nieuwe software voor kleine en middelgrote rijscholen

Na jarenlang de grote rijscholen te hebben bediend, heeft softwarebedrijf ISV nu ook een programma dat geschikt is voor de middelgrote en kleine rijscholen. De software heet Autofox en helpt instructeurs met hun planning, administratie en communicatie. Een mooie mijlpaal voor het bedrijf uit Enschede, dat al twintig jaar bestaat.

ISV Software heeft twee jaar lang aan de ontwikkeling van Autofox gewerkt. “Het gaat namelijk niet om een aanpassing van de huidige software, maar om een compleet nieuw programma”, vertelt Marcel Brunen, directeur van ISV Software.

Met de agendafunctie kunnen instructeurs makkelijk lessen inplannen en daarnaast eenvoudig met leerlingen communiceren. Rijschoolhouders kunnen daarnaast te allen tijde facturen en betalingen inzien. Ook is er een koppeling met het CBR, waardoor de status van de examenaanvraag en de resultaten eenvoudig te monitoren zijn.

Overtuigen

Voor grotere rijscholen is het gebruik van een softwarepakket inmiddels wel vanzelfsprekend. ISV wil nu ook de kleinere rijscholen ervan overtuigen om die automatisering op te pakken. “Met de middelen die nu beschikbaar zijn, kunnen ze veel tijd besparen. Ze krijgen bovendien veel minder vragen van leerlingen en ouders over gemaakte afspraken, facturen of kosten.”

De meeste kleinere rijscholen moeten nog die drempel over. “De rijschoolhouders zullen in de eerste instantie het gemak van een softwarepakket niet direct inzien. Zij zijn gewend aan hun eigen manier van werken, vaak nog met een papieren agenda. Als ze eenmaal met Autofox werken, zullen ze merken hoeveel rust en overzicht dat oplevert.”

Ontwikkeld met rijscholen

De mogelijkheden van het programma zijn grotendeels aangedragen door rijschoolhouders zelf, die ook feedback op het concept hebben gegeven. “We hebben samen met hen veel tijd gestoken in gebruiksgemak en hebben functionaliteiten opgenomen die bijna elke rijschoolhouder gebruikt.” Zo is de instap heel laagdrempelig gemaakt, vertelt Brunen. “Er is geen lang proces nodig om het programma te activeren. Rijschoolhouders kunnen de software op een zaterdagavond binnen een paar minuten activeren.”

De software werkt in de cloud en voldoet volgens ISV aan de strengste eisen qua beveiliging. Het pakket is beschikbaar vanaf 29,95 euro per maand en is zonder verplichting een maand gratis te testen. Een proefpakket is eenvoudig te activeren via de website van Autofox.

In de toekomst zal Autofox ook de nieuwe basis worden voor alle software van ISV, zodat ook de grotere opleiders hier gebruik van kunnen maken.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door ISV Software.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Wed, 29 May 2019 08:07:23 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply