GetLicense biedt snelle startdatum voor rijbewijskandidaten

2023-12-02
GetLicense

Arnhem – Als je onlangs gestart bent met het zoeken naar een rijschool dan herken je het ongetwijfeld: de enorme wachtlijsten bij rijscholen. De drukte bij rijscholen is op dit moment zo groot, waardoor leerlingen soms maanden moeten wachten voordat ze kunnen beginnen met rijlessen of het praktische examen voor de eerste mogen afleggen. Deze situatie zorgt ervoor dat leerlingen of hun ouders bereid zijn ver te gaan. Voor leerlingen die snel hun rijbewijs willen halen is dit een frustrerende situatie. Sommige leerlingen bieden zelfs meer geld aan om voorrang te krijgen. Een situatie waar rijschool GetLicense niet content mee is, maar waar ze wel iets mee moesten doen. Met het introduceren van het extra snelle servicepakket hoopt deze rijschool toekomstige leerlingen sneller op weg te helpen.

Extra snelle service pakket

Om leerlingen die snel hun rijbewijs willen halen te helpen, heeft rijschool   GetLicense, gevestigd in Arnhem, een extra snel servicepakket ontwikkeld. Met dit pakket kunnen leerlingen binnen enkele weken starten met rijlessen en krijgen ze binnen enkele weken een praktijkexamen. Het pakket kost wel meer dan de standaardpakketten van GetLicense, maar biedt leerlingen wel de zekerheid dat ze snel hun rijbewijs kunnen halen.

De drukte bij rijscholen is de afgelopen maanden sterk toegenomen. De eigenaar van GetLicense (rijschool Arnhem) wis dat de drukte na de lockdowns zou toenemen, maar hij had niet gedacht dat het zo erg zou worden. In de zomer van 2023 bereikte de drukte een hoogtepunt. Hoe lang de drukte aanhoudt is onzeker en daardoor durft de eigenaar niet te voorspellen of de drukte komende maanden gaat afnemen.

Nog op zoek naar een rijschool voor jezelf of jouw kind, die op de korte termijn kan voorzien van rijles? Bezoek dan voor meer informatie over de tarieven, pakketten en  extra snelle servicepakket de website van GetLicense.