CBR gaat ’s avonds en op zaterdag open voor theorie-examens

By 18 juli 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De vraag naar theorie-examens is momenteel uitzonderlijk hoog. Het CBR breidt daarom de capaciteit uit. Vanaf 15 juli gaat het CBR extra open op avonden en zaterdagen. Deze extra capaciteit is sinds 10 juli online te zien en reserveren. 
Tot nu toe lag de capaciteit voor de theorie-examens op ongeveer 80 procent. Omdat er tussen de kandidaten anderhalve meter afstand wordt gehouden, zijn er lege stoelen nodig. Het CBR zei daarover eerder: “we hebben daarom meer uren en dagen opengezet, om toch op meer capaciteit uit te komen. We zien ondertussen dat het in Goes bijvoorbeeld rustiger is dan in Rijswijk, dat er dus ongebruikte capaciteit is.”

Directeur Pechtold deed in een interview met RijschoolPro de oproep aan opleiders om leerlingen te wijzen op de mogelijkheid op een andere locatie examen te doen.

Inmiddels is de druk dan toch zodanig opgelopen dat het rijvaardigheidsbureau heeft besloten de openingstijden te verruimen en op zaterdag open te gaan.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Fri, 10 Jul 2020 12:56:56 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply