CBR-site vrijwel onbereikbaar na openstelling theorie-examens

De website van het CBR lag vandaag plat door een botaanval. Sinds vanmorgen 06.00 uur is het weer mogelijk om je in te schrijven voor het theorie-examen voor een rijbewijs – mits de site weer toegankelijk wordt. 
Alle examens bij het CBR waren geannuleerd vanwege door de overheid opgelegde coronamaatregelen. Vorige week kondigde het CBR aan weer open te gaan. De theorie-examens starten weer vanaf woensdag 13 mei. Vanaf 18 mei is CBR ook weer geopend voor praktijkexamens auto, motor verkeersdeelneming en auto met aanhangwagen, tussentijdse toetsen en rijtesten. In alle examencentra worden strenge hygiënevoorschriften gehanteerd.

De voorpagina van de website van het CBR laadt maandagochtend niet of nauwelijks. Wanneer de pagina wel tevoorschijn komt, is daar een bericht te lezen dat er een storing is. “Als gevolg van de deels opgeheven coronamaatregelen is het momenteel veel drukker dan normaal op cbr.nl en Mijn CBR”, valt er te lezen. “Hierdoor laadt de site veel trager of niet. Wij raden u aan om het op een rustiger tijdstip te proberen. Wij hopen op uw begrip. Wij begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk zijn theorie-examen wil reserveren.”

Botaanval

Een woordvoerder laat weten dat een botaanvaal ervoor zorgde dat de site uit de lucht was. “Het CBR heeft direct maatregelen genomen. Die maatregelen hebben helaas de bijwerking dat de website van het CBR minder goed bereikbaar is en minder kandidaten tegelijk een examen kunnen reserveren. Wij vinden dat heel vervelend voor onze klanten. Om 14.00 uur waren er 8.500 reserveringen voor een theorie-examen gedaan.”

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Mon, 11 May 2020 09:18:33 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply