Celstraf voor appende automobilist na fataal ongeval

By 11 juli 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De rechtbank in Arnhem heeft een 46-jarige man uit Zaltbommel veroordeeld tot acht maanden cel, omdat hij een dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt doordat hij append achter het stuur zat. De man reed op de A2 bij Beesd met hoge snelheid op een file in. Een 24-jarige automobiliste kwam daardoor om het leven.
Het ongeval deed zich voor op 5 juli vorig jaar. Uit onderzoek is gebleken dat de man in de minuten voor de klap heel druk in de weer was met zijn telefoon. Volgens de rechtbank keek hij de laatste dertig seconden helemaal niet meer op de weg. Zijn snelheid liep op tot bijna 130 km per uur. De man heeft zelfs niet meer geremd toen hij op de auto van het slachtoffer knalde.

Activiteit op sociale media tijdens het rijden kost letterlijk levens, aldus de rechtbank, die tevens een rijverbod van drie jaar oplegde.

(ANP)

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 08 Jul 2020 12:30:50 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply