Deur dicht bij CBR in Leeuwarden; 146 theorie-examens afgelast 

By 3 september 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Het theorie-examen voor 146 kandidaten in Leeuwarden kon deze maandag niet doorgaan: de deur ging niet open. De praktijkexamens gingen van start vanaf de parkeerplaats in plaats van de examenzaal. 

Terwijl de examenkandidaten stonden te wachten voor de deur, kregen de medewerkers van het CBR in Leeuwarden de deur maar niet open. Inmiddels is het probleem verholpen en kan iedereen weer gewoon naar binnen bij het instituut. Een woordvoerster laat weten dat de deuren vast zaten door een ‘menselijke fout’. Er zijn maatregelen genomen zodat dit niet nog eens voor kan komen. 

De 146 examenkandidaten mochten op kosten van het CBR met het OV doorreizen naar Groningen om alsnog hun theorie te doen. Ze konden er ook voor kiezen om kostenloos een nieuwe datum te plannen. De praktijkexamens in Leeuwarden gingen wel door. De examinatoren startten voor de gelegenheid vanaf het parkeerterrein in plaats van de examenzaal.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 27 Aug 2019 11:07:49 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply