Fotoreportage: wateroverlast CBR Rotterdam zorgt voor chaos

By 10 maart 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Het terrein van het CBR in Rotterdam (Noorderbocht) is tijdelijk niet bereikbaar wegens wateroverlast. Door de hevige regenval van de afgelopen nacht is de put bij het pand verstopt, waardoor een grote plas water voor verkeershinder zorgt. 

De situatie is volgens de politie en brandweer niet gevaarlijk. Er werd onderzocht of er sprake was van een sinkhole, maar dat bleek niet het geval. Het pand is niet afgezet en inmiddels zijn de politie en brandweer weer vertrokken. De gemeente schakelt een pompwagen in om het water weg te halen. Het is vooralsnog onduidelijk of alle geplande examens van vandaag door kunnen gaan en het CBR gaat in gesprek met examinatoren.

Rij-instructeur Willem de Hoog staat bij het pand en doet live verslag van de situatie: “Ik heb al een aantal lesauto’s rechtsomkeert zien maken, omdat de plas de toegang tot het terrein verspert. Het is één grote chaos.”

Dit bericht wordt gedurende de dag geüpdatet.
10:42 uur
Het water wordt weggepompt.

11:59 uur Het water stroomt langzaam weg en het terrein is weer begaanbaar. Er zijn uiteindelijk geen examens uitgevallen.

12:44 uur De problemen zijn verholpen.

Bron: Verkeerspro Auteur: Frank van de Ven Publicatie datum: Fri, 06 Mar 2020 09:36:04 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen. Autorijlessen Utrecht Stacaravan kopen Utrecht Nagelstudio de Meern Nagelstudio Woerden Nagelstudio Vleuten Nagelstudio Utrecht Online Marketingbureau Utrecht Rijschool Utrecht Tuinaanleg Utrecht Hovenier Utrecht

Leave a Reply