Lesautolease zondag te zien in tv-programma De Barometer op RTL Z

By 15 februari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Zondagmiddag om 17.30 heeft Lesautolease een hoofdrol in het tv-programma De Barometer op RTL Z. Bij de Van der Sanden Groep, waar Lesautolease onderdeel van is, kan je terecht voor schadeherstel, en het huren of leasen van een lesauto. Eigenaar Stefan van der Sanden laat in het tv-programma zien wat er allemaal mogelijk is.

Stefan van der Sanden legt voor de camera uit waar zijn onderneming sterk in is: ontzorgen, binnen 24 uur vervangend vervoer in heel Nederland, persoonlijk contact en één aanspreekpunt. Lesautolease is een relatief klein bedrijf, dat maakt ze flexibel.

Barometer

De Barometer is een programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. Ondernemers delen de ins en outs van hun bedrijf. De Barometer peilt vervolgens welke succesfactoren in het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

De uitzending met Lesautolease is zondag 16 februari te zien op RTL Z om 17.30. De herhalingen zijn op woensdag om 16.30 uur en vrijdag om 10.30 uur. Het programma is ook terug te kijken via Videoland.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Fri, 14 Feb 2020 08:55:53 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply