Man opgepakt voor brandstichting in Rijswijks CBR-examencentrum

By 7 januari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De politie heeft deze ochtend een 38-jarige man uit Den Haag in de boeien geslagen, omdat hij een brand heeft gesticht in het examencentrum van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) in Rijswijk.

Het vuur werd rond 8.00 uur aangestoken op de begane grond van het Zuid-Hollandse examencentrum. Toen de brand uitbrak, waren er circa dertig mensen in het pand aanwezig. Doordat iedereen tijdig geëvacueerd werd door de BHV’ ers van het CBR, raakte niemand gewond. De brandweer bluste het vuur en om 8.30 uur werd het sein brand meester gegeven.

Over het motief van de dader wordt nog in het duister getast. Een politiewoordvoerder kon nog niets vertellen over de beweegredenen van de man. Ook is zijn link met het CBR onduidelijk. Volgens de politie is het onderzoek nog in volle gang. De voor vandaag geplande rij-examens zijn geannuleerd. Volgens een woordvoerder van het CBR zouden vandaag zo’n zestig praktijkexamens worden afgenomen. Er waren geen theorie-examens gepland voor vandaag. Het CBR informeert rijscholen en examenkandidaten over wat dit voorval voor hen betekent.

UPDATE 3 JANUARI 14.08 UUR

Praktijkexamens wijken uit naar Event Plaza
Voor alle praktijkexamens is een uitwijklocatie gevonden. Zij vertrekken vanaf maandag 6 januari vanuit Event Plaza, Lange Kleiweg 86 in Rijswijk. Voor de praktijkexamens die vandaag helaas niet zijn doorgegaan, kunnen de kandidaten in overleg met hun rijschool een nieuwe datum kiezen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Er is hiervoor capaciteit beschikbaar gesteld tussen 13 en 24 januari.

Theorie-examens
In Rijswijk stonden voor vandaag geen theorie-examens gepland. De theorie-examens die voor zaterdag 4 januari op het programma stonden, worden verplaatst naar onze locatie in Barendrecht. De theorie-examens vanaf volgende week worden zoveel mogelijk verplaatst naar CBR-locaties in de omgeving.
De Klantenservice belt vandaag alle theorie-kandidaten die zelf hadden gereserveerd voor Rijswijk met het aanbod morgen in Barendrecht examen te doen. Kandidaten die via opleiders morgen een examen gereserveerd hebben, kunnen ook morgen in Barendrecht terecht, of kunnen in overleg met de opleider een nieuwe datum kiezen.

Rijtesten
Alle rijtesten worden verplaatst naar de CBR locatie aan de Lange Kleiweg 60 in Rijswijk.

BRON: CBR

Bron: Verkeerspro
Auteur: Frank van de Ven
Publicatie datum: Fri, 03 Jan 2020 10:49:14 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply