Man zakt voor rijbewijs en rijdt zelf naar huis

By 13 oktober 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Een Amsterdammer stapte vorige week bij het CBR in zijn eigen auto, nadat hij gezakt was voor het praktijkexamen. Ver kwam de bestuurder niet. Het examen werd gereden bij het CBR in Arnhem, bij Arnhem-Zuid werd de man aangehouden. De Arnhemse wijkagent Bert Bloemsma deelde deze gebeurtenis op zijn Instagramaccount.

Voordat de onbekwame bestuurder op moest voor zijn praktijkexamen, kwam hij met zijn eigen auto van Amsterdam naar Arnhem gereden. “Dat hij hier zelf heen reed, is natuurlijk al heel opvallend”, zegt Bloemsma tegen dagblad De Stentor. Maar dat hij voor de terugweg opnieuw instapte was nóg opmerkelijker.

Al snel viel de auto op vanwege het rijgedrag van de bestuurder, zo vertelt Bloemsma. “We zagen hem rijden en dat ging niet goed. Daarop controleerden we hem. Hij vertelde dat hij net was gezakt voor zijn rijexamen, maar dat hij toch maar besloot om terug naar huis te rijden. Hij dacht dat hij wel goed genoeg kon rijden en was al in het bezit van een buitenlands rijbewijs. Die was alleen niet meer geldig in Nederland.”

Boete

De auto van de man is door de politie meegenomen. Later is deze weer opgehaald door iemand mét rijbewijs. De wijkagent vertelt dat de bestuurder wel zijn auto terugkrijgt, alleen mag hij daar vooralsnog niet mee rijden. De man krijgt een boete, de hoogte daarvan wordt bepaald door de rechter.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 06 Oct 2020 04:44:18 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply