Na PvdA stelt ook VVD Kamervragen over failliete rijschool

Als aanvulling op eerdere vragen van Gijs van Dijk van de PvdA heeft nu ook Tweede Kamerlid Remco Dijkstra van de VVD Kamervragen gesteld aan minister Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat over de failliete Verkeerschool Aalbregt.

Dijkstra wil vooral meer weten over het faillissement en of er al zicht is op de omvang van de schade en het aantal schuldeisers. De parlementariër vraagt zich ook af of het CBR een rol kan spelen bij het voorkomen van schade voor leerlingen. “Worden rijscholen regelmatig doorgelicht, bijvoorbeeld op het gebied van vakbekwaamheid en financiële degelijkheid?”, vraagt Dijkstra aan de minister.

WRM

Het Tweede Kamerlid informeert ook naar de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM). Heeft de invoering geleid tot kwaliteitsverbetering en zou de WRM nog verder aangescherpt kunnen worden?, zijn vragen die Dijkstra van de minister beantwoord wil hebben.

Dijkstra gaat ervan uit dat de ondergedoken rijschoolhouder in Spanje zit en hij wil weten of Nederland al contact heeft gezocht met de Spaanse autoriteiten om Aalbregt uit te leveren aan Nederland. In een interview dat de ondernemer afgelopen weekend had met Omroep West betwistte hij dat hij in Spanje zat, waar hij de afgelopen periode wel verbleef. Tegen de omroep zei hij dat hij ergens in Nederland was ondergedoken.

Hoog op het wensenlijstje van Kamerlid Van Dijk van de PvdA staan vooral een klachtenmeldpunt en kwaliteitskeurmerk voor de branche, zo bleek uit zijn Kamervragen eind vorige week.

Lees ook:

Zaken groeiden Ferry Aalbregt in korte tijd boven het hoofd

Bron: Verkeerspro
Auteur: Yvonne Ton
Publicatie datum: Thu, 04 Jul 2019 16:02:19 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply