OGS+ rijinstructeurs gezocht voor Kennisdag Schadepreventie Brandweer

By 1 september 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Op 15 september aanstaande wordt de eerste Kennisdag Schadepreventie Brandweer gehouden. Medewerkers en rijinstructeurs vanuit de Veiligheidsregio’s worden uitgenodigd om kennis op te doen over schadepreventie binnen de brandweerorganisatie.
Naast het delen van kennis biedt de Kennisdag rijinstructeurs de mogelijkheid om hun ervaringen als rijopleider optische en geluidssignalen te delen met collega-instructeurs en wagenparkbeheerders van de Veiligheidsregio’s.

“Sinds drie jaar mogen OGS+ rijinstructeurs op de openbare weg trainingen geven in het rijden met optische- en geluidssignalen. Dat was voor die tijd niet mogelijk”, vertelt Paul Brussaard van de Brandweerrijschool en medeorganisator van de Kennisdag. “Wat kunnen we hieruit leren en waar liggen de uitdagingen voor de nascholing? Door met elkaar samen te werken, kunnen wij dit nieuwe landschap goed in kaart brengen samen met de brandweer en input geven voor het nieuw te ontwikkelen schadepreventieprogramma.”

Rijinstructeurs die les mogen geven in het rijden met optische- en geluidssignalen worden uitgenodigd hun praktijkervaringen met brandweerchauffeurs te delen. Brussaard: “Dit draagt bij aan de beeldvorming over het huidige (opleidings-)niveau van de brandweerchauffeurs aan de deelnemers van deze Kennisdag. Daarnaast bieden wij de gelegenheid aan enkele opleiders om in het panel met experts plaats te nemen die vragen beantwoorden die leven bij de genodigden.”

Wil jij deelnemen aan deze Kennisdag voor Brandweer Nederland? Aanmelden kan per mail onder vermelding van Kennisdag Schadepreventie Brandweer.

The post OGS+ rijinstructeurs gezocht voor Kennisdag Schadepreventie Brandweer first appeared on RijschoolPro.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Fri, 28 Aug 2020 05:23:44 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply