Poll: wel of niet aansluiten bij een branchevereniging?

By 28 juli 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

‘Word lid, want alleen dan kan je meepraten over de toekomst van de rijschoolsector’. Met een boodschap van deze strekking kwamen de brancheverenigingen afgelopen week. Dat deden zij naar aanleiding van het Startdocument dat nu in politiek Den Haag ligt. De stelling van deze week is daarom: ik sluit mij aan bij een branchevereniging. Waarom wel of niet? Reageren kan in het reactieveld onderaan dit bericht, via de socials, of via redactie@rijschoolpro.nl.

De rijschoolbranche heeft een lage organisatiegraad. Er zijn weliswaar een viertal brancheverenigingen, maar verreweg de meeste rijscholen zijn in alle opzichten zelfstandig. En dat is lastig als je veranderingen teweeg wilt brengen waar iedereen mee te maken krijgt. Frank Hoornenborg van de Bovag verwoordde het als volgt in zijn column voor RijschoolPro: Den Haag staat open voor veranderingen in de rijschoolsector, maar het is onmogelijk om naar 8.000 individuele rijscholen te luisteren. Dus, verenig je.

Niet alleen Hoornenborg kwam met deze boodschap. Ook Ruud Rutten van de FAM deed een oproep, net als een aantal Kamerleden, CBR-directeur Pechtold en ook minister Cora van Nieuwenhuizen vraagt om vereniging.

Bovendien: het startdocument is een startpunt, er staat nog niets vast. De Alliantie maakt nu het spreekwoordelijke rondje langs de velden om alle feedpack en input aan te horen. Juist daarom roepen zij rijinstructeurs op om zich aan te sluiten bij de club waar je de meeste raakvlakken mee hebt.

Ik sluit mij aan bij een branchevereniging.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 22 Jul 2020 05:46:43 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply