Rijschool Lessen bij Leendert geeft rijles in een Rolls Royce

By 15 september 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Bij de rijschool Lessen bij Leendert kan je terecht voor rijlessen in een Rolls Royce. Het is een grote en zware auto, dus leerlingen moeten de basisbeginselen goed onder de knie hebben. In een reportage van RijschoolProTV vertelt instructeur Leendert Roos over zijn oldtimer. 
Leendert Roos uit Radio Kootwijk wilde zijn spaargeld op een waardevolle manier investeren en is gek op oldtimers en autorijden. “Tel dat bij elkaar op en je komt uit op een Rolls Royce als lesauto,” vertelt de instructeur. “De meeste leerlingen vinden het leuk om er een uurtje of twee mee te touren, daar leren ze veel van. Maar er bellen ook gewoon mensen die het gaaf vinden om een keertje in een Rolls te rijden.”

Bang dat er schade wordt gereden aan de oldtimer is Roos niet. “Er is heel veel ontzag voor zo’n auto. Tegenliggers gaan juist langzamer rijden omdat ze even goed willen kijken.”

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 08 Sep 2020 12:12:39 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply