Smit Rijschoolservice is voorbereid op het nieuwe theorie-examen 

By 15 oktober 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Vanaf 1 november wordt het theorie-examen bij het CBR voor de categorie B in de nieuwe stijl afgenomen. Voor uitgevers betekent dit dat het lesmateriaal aangepast moet worden aan de nieuwe examenindeling. Smit Rijschoolservice laat weten er klaar voor te zijn. 

Aan het theorie-examen B zijn een aantal aanpassingen gedaan. In de eerste plaats gaat het van twee naar drie examenonderdelen. Kandidaten slagen alleen wanneer ze voor ieder examenonderdeel een voldoende halen. Voor het onderdeel Gevaarherkenning worden 25 vragen gesteld, waarvan er 13 goed moeten worden beantwoord. Voor het onderdeel Kennis  worden 12 vragen gesteld, daarvan moeten er 10 goed worden beantwoord. Voor het onderdeel Inzicht en toepassen worden 28 vragen gesteld waarvan er 25 goed moeten worden beantwoord. De inhoud van het theorie-examen blijft gelijk, net als het totale aantal examenvragen. Vooral de vorm van het examen is anders. 

Een andere aanpassing is dat kandidaten na afloop van het examen niet langer de fout beantwoorde vragen te zien krijgen. Het nieuwe uitslagformulier bevat in plaats daarvan een heldere uitleg over de examenonderwerpen en de mate waarin de kandidaat de stof beheerst. Het CBR heeft de aanpassingen gedaan met het idee dat leerlingen veiliger en meer verantwoord aan het verkeer zullen deelnemen.

Lesmateriaal 

Smit Rijschoolservice in Eindhoven maakt verkeersleermiddelen voor alle categorieën van rijbewijzen. Het lesmateriaal is uiteraard aangepast aan de nieuwe examenindeling, laat Elt Smit desgevraagd weten. Het oefenboeken met de nieuwe indeling is nu al te bestellen via de verkoopauto’s bij de CBR oproepplaatsen, via de website van Smit of via het verkoopkantoor in Eindhoven. Sinds 1 oktober is ook het online examen voor de B opleiding aangepast aan het nieuwe examen. 

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro Auteur: Rieneke Kok Publicatie datum: Tue, 08 Oct 2019 06:32:34 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen. Autorijlessen Utrecht Stacaravan kopen Utrecht Nagelstudio de Meern Nagelstudio Woerden Nagelstudio Vleuten Nagelstudio Utrecht Online Marketingbureau Utrecht Rijschool Utrecht Tuinaanleg Utrecht Hovenier Utrecht

Leave a Reply