Videoboodschap CBR-directeur Pechtold: ‘nu samenwerken’

By 27 oktober 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Alexander Pechtold laat woensdag in een videoboodschap klip-en-klaar weten dat er geen uitzonderingen mogelijk zijn op de verplichting om mondkapjes te dragen tijdens de rijlessen. “Het is niet leuk, het leidt tot veel vragen, maar we moeten de komende weken gezamenlijk onze schouders eronder zetten”, zegt de CBR-directeur. 
Sinds afgelopen maandag zijn mondkapjes niet alleen bij het praktijkexamen verplicht, maar ook tijdens de rijlessen. Het CBR heeft dit als voorwaarde gesteld om examen te mogen rijden. De verplichting veroorzaakt veel commotie in de rijschoolbranche. Kan het CBR mondkapjes in de lesauto verplichten? Waarom gaan de brancheverenigingen hiermee akkoord?

Pechtold reageert vandaag in een videoboodschap op de commotie. “Meer dan ooit hebben we elkaar nodig in deze tijd.” De CBR-directeur wijst erop dat hij er alles aan wil doen om de dienstverlening en de bedrijfstak overeind te houden. De coronacrisis heeft een enorme impact. Deze week zijn meer dan tachtig examens afgezegd omdat ook examinatoren besmet zijn met het virus.

“Hou dit de komende weken vol”, pleit Pechtold. “Laten we als branche laten zien dat we dit aankunnen. Als we het gezamenlijk doen er de schouders eronder zetten, dan komen we door deze periode heen.”

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 21 Oct 2020 15:01:39 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply